maanantai 29. maaliskuuta 2010

And I know that the times are rough, but I won't play dead while I'm alive

Joukko lyhyitä tiedonantoja ja huomioita:
  1. Suklaacroissant on varsin hyvä aamiainen, vaikka sen repisikin kiireessä ulos foliopaketista ja söisi samalla kun suuntaa puolijuoksua ovesta ulos. Testattu useita kertoja.
  2. Liian lyhyillä yöunilla pärjää viikkotolkulla, jos vain muistaa nukkua joka toinen yö edes suunnilleen tarpeeksi. Väittäisin, että toiminnassa ei edes ole huomattavia häiriöitä, mutta ottaen huomioon, että viime yö oli juurikin yksi niistä liian vähistä tunneista koostuva, saattaa päätelmäni luotettavuus olla samaa luokkaa kuin erään nimeltä mainitsemattoman professorin tutkimustulosten.
  3. Salasanat kannattaa kirjoittaa johonkin ylös. On toki erinomaista aivojumppaa pohtia kolme tuntia, millä tunnuksella nettipankkiin pääsee kirjautumaan, mutta pohdinnan nostattaman turhautumisen määrä ei välttämättä yllä aivan positiivisten reaktioiden kirjoihin.
  4. Palmusunnuntai on hyvin miellyttävä päivä. Erityisen miellyttävän siitä tekee yhtälö, joka koostuu virpojille ostetujen Kinder-munien (liian monta) ja virpojien (nolla) lukumääristä. Lopputulokseen liittyvät läheisesti parempiin suihin (rehellisyyden nimissä lienee mainittava, että kyse on yksiköstä) menneet suklaamunat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti