keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Now I'm Here

Koska alan jo huimaa vauhtia kotiutua tänne, voinen tehdä muutosta virallisen. Vanhat tekstit jäävät toki edelliseen osoitteeseen, sieltä voi niitä käydä lukemassa jos välttämättä haluaa esim. aiheuttaa itselleen kärsimystä yön pikkutunteina uppoutumalla mukahauskoihin avautumisiini. Se näyttänee vielä hetken samalta, mutta koska pohja ystävällisesti poistetaan kokonaan käytöstä, katsoin aiheelliseksi hilata itseni ennen suuria muutoksia johonkin turvallisempaan koloon. Ja ehkä päätökseen vaikutti aavistuksen myös se, että muutaman kerran vanhasta blogista hävisivät ääkköset kokonaan. Jotkut tunnetusti hallitsevat niiden käyttämättä jättämisen vallan mainiosti, mutta koska itse elän jonkinasteisessa riippuvuussuhteessa vokaaliharmonian kanssa, halusin turvata etuvokaalieni aseman.

Tänne saa ehdottoman mielellään jättää kommentteja, niistä ei suinkaan pahastuta. Tiedänpähän ainakin, kuka tänne on löytänyt. Ja sen myötä on toki myös helpompi tietää, tulisiko lukijoiden puhuttelu tehdä sittenkin yksikössä monikon sijaan. Mutta ehkä sen monikon voi tulkita myös aina niin kohteliaaksi teitittelyksi, voihan?

4 kommenttia:

  1. Mä löysin jo (ehkä yllättäen) ;)
    Terv. pikku-e

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa. Olen kauhean hämmästynyt, että löysit;D

    VastaaPoista
  3. mäkin olen täällä! yritin rekata varmaan kolme kertaa journal-tunnareita mut tää herjaa että et sä niin voi tehdä. olen siis anonyymi maiju.

    VastaaPoista
  4. Jei, kivaa! Kummallista kylläkin, että se herjaavaksi yltyi, koska systeemin pitäisi sallia niillä kirjautuminen.

    VastaaPoista