tiistai 14. huhtikuuta 2009

Cry Baby Cry

Nyt seuraa suunnaton (tai sitten vähemmän suunnaton) tunnustus: olen onneton vetistelijä. Viimeksi vedet valuivat poskiani pitkin, kun erehdyin anoppilassa lukemaan Lauren Bacallin elämäkertaa. Siinä vaiheessa, kun kirjan sivuilla haudattiin Humphrey Bogartia, oli pakko lopettaa lukeminen ja laittaa kirja sivuun. Bogie-parka.

Bogien perään itkemisen voinen sentään kunniakkaasti myöntää, mutta ihan yhtä tyylikästä ei ehkä ole se, että kun jossakin (ei aavistustakaan missä) urheilukilpailuissa kannustettiin Virpi Kuitusta (olihan siellä joku sellainen?), sumeni näkökykyni. Inhoan urheilua, en edes tunnista suurimman osan urheilijoista nimiä, mutta jostain syystä päädyin ajattelemaan, miten hienolta Virpistä mahtoikaan tuntua, kun kuuli kotiyleisönsä kannustuksen. Juu, todella hieno syy vetistellä vannoutuneelta penkkiurheilun(kin) välttelijältä.

Luulisin, että tähänastisen vetistelyurani huipennus oli kuitenkin se, kun luin jostakin aikakauslehdestä jonkun minulle täysin tuntemattoman naisihmisen istuneen kylpyhuoneen lattialla ja poksautelleen kuplamuovia. Siis kuplamuovia, voi taivas! Ei kai ihminen voi itkeä kuplamuovista lukiessaan? Luulen, että minussa saattaa olla joku piuha kytketty väärin. Miten muuten voi yhdistää aika ajoin esiin tihkuvan kyynisen realismin riipaisevaan kuplamuovivetistelyyn?

3 kommenttia:

  1. Jep, tuttua tuokin. Parhaimmillaan parun mainoksiakin, varsinkin jos ne liittyy jotenkin lapsiin. Viime aikoina televisiossa pyörineet "katso missä seurassa juot"-kampanja ja unicefin viimeisin ovat ihan tappoa, enkä edes pysty katsomaan sairaalasarjoja jos potilaana on vauva tai pikkulapsi. Hoivavietti kai taas vaihteeksi kierroksilla... Auta armias jos vielä joskus itse olen raskaana ja hormonit saa herkistelemään.

    Rupesi muuten silmissä sumenemaan jo tätä kirjoittaessa, jee jee... ;)

    VastaaPoista
  2. Öö... ettette nyt vaan ois raskaana molemmat ;)?? Kysyy tämä yksi tunteeton.
    -pikku-e :)

    VastaaPoista
  3. Mitä, ollaanko me raskaana? Miksei kukaan ole kertonut aiemmin? Eiku... Köh. Jos ei.

    Oikeastihan kyse näyttää olevan siitä, että mä olen teidän kahden välistä kulkeva kultainen keskitie. Sopivan vaatimaton ja tilastollisesti ehdottoman pätevä selitys.

    VastaaPoista