keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

If I'm to be your camera, then who will be your face?

Flickr sulkee sisäänsä mahdottoman määrän kuvia. Nyt nähtävillä on myös viehättävä sarja "Tamaani ja muita vinoja ja epämääräisiä räpsäisyjä". Niinä hetkinä, kun (vähemmän) armoitettu kuvaaja olisi voinut ikuistaa matkatovereitaan, tallentui filmille (=kameran muistikortille) piikkilankaa tai pallokala. Toisinkin olisi tietysti voinut valita, olisihan sitä ollut jälkikäteen mukava muistella, minkä näköisiä ihmisiä siellä olikaan. Mutta onhan se mukavaa, että on 30 kuvaa kallioista.

Olisi erinomaisen huomaavaista, mikäli kuvat katsoneet viitsisivät jättää puumerkkinsä esim. tämän viestin kommenttiosioon. Myös asuintaloni seinä on mahdollinen vaihtoehto, mutta vuokranantaja tuskin suosittelee sitä.

4 kommenttia:

  1. Kuvat katottu! Pallokala oli aika söde.

    VastaaPoista
  2. Mustakin se on erinomaisen kiva. Näyttää siltä, että kaipaa vain ilmapallon narua pyrstöönsä. Sen sijaan se ei näytä siltä, että tulisi joku vastustamaton halu syödä sellainen.

    VastaaPoista
  3. Pallokala oli melko hellyyttävän näköinen. Jostain syystä myös kamelilla ratsastavat miehet nauratti todella paljon :)

    VastaaPoista
  4. Kamelit herättävät toisinaan sellaisia reaktioita. Se on ihan ymmärrettävää.

    VastaaPoista